Op deze pagina een overzicht van publicaties over de Pivo Brouwerij

Mocht je iets tegenkomen over de Pivo Brouwerij en het staat nog niet in dit overzicht dan houd ik me aanbevolen.
Het logo van de publicist verwijst naar de website van desbetreffende krant/magazine. Door op de titel of "lees meer >>" te klikken open je het desbetreffende artikel.

 • Pils zoals pils bedoeld is

  In het Dagblad van het Noorden van maandag 19 juni 2017 stond een artikel in de serie "Hoe maakt u het" over de geschiedenis van de Pivo brouwers en hun met Tsjechiesche invloeden gebrouwen bieren.

 • Gebrouwen in Groningen

  In het magazine 'Er gaat niets boven Groningen' aandacht voor een aantal Groningse brouwerijen, waaronder Pivo. Het artikel is ook in het Engels en Duits beschikbaar.

 • Succesvolle Start ...

  Op de voorpagina van het Harener Weekblad van 8 april 2016 stond een grote foto van de opening van de nieuwe bierbrouwerij Pivo Brouwers in Haren. Helaas is de scan vanwege het originele A3 formaat niet super.

 • Nauw brouwen in ...

  In het Dagblad van het Noorden van zaterdag 2 april 2016 stond een artikel over de opening van de nieuwe bierbrouwerij in Haren, Pivo Brouwers en de speciale manier waarop de bieren van Pivo worden gebrouwen.

 • Pivo in drie smaken

  Ook de locale pers in Haren heeft de eerste brouwerij in deze gemeente ontdekt. In "Ons Haren" van woensdag 23 maart 2016 een mooi artikel over de nieuwe brouwerij, de brouwers Karst, Tom en David en de nieuwe bieren van brouwerij Pivo.

 • Open dag "De Biotoop"

  In het Dagblad van het Noorden van zaterdag 19 maart 2016 stond een artikel over de Biotoop in Haren met daarin ook aandacht voor de Pivo Brouwerij. De foto's onderaan tonen de binnen en de buitenkant van de brouwerij.