Algemeen

Op deze pagina een overzicht van bierige plaatsen/activiteiten in de Provincie Groningen. Dan gaat het naast de brouwerijen om de betere biercafe's of bierwinkels. En natuurlijk vind je hier meer informatie over bierfestivals die in de provincie worden georganiseerd.
Deze pagina is natuurlijk nooit compleet. Daarom... mocht je aanvullingen hebben, mail ze dan vooral door. Ik zal dan zo snel mogelijk beoordelen of het iets is voor mijn website.
Als je op de naam van de slijterij/winkel etc klikt opent de desbetreffende website, klik je op het adres dan open je de locatie in Google Maps.
In het linker menu vind je de andere subpagina's.

Bierwinkels:

De provincie Groningen kent diverse slijterijen, al dan niet als onderdeel van de Mitra. Hier speciaal aandacht voor de slijters met het beste bieraanbod. Een overzicht van alle Mitra's in Groningen kun je hier openen

 • Slijterij Groningen

  Eigenaar Bas Bergman van slijterij Groningen, midden in het centrum van Groningen, heeft van zijn zaak in zeer korte tijd een geweldige bierwinkel gemaakt.
  Met een groot aantal Nederlandse brouwen in het schap is het assortiment van deze slijter duidelijk onderscheidend van de "standaard" slijters bij u in de buurt. Absoluut een aanrader.

 • Mitra Paddepoel Groningen

  Mitra David Iwema is gevestigd in Winkelcentrum Paddepoel Groningen. Deze Mitra heeft een prima aanbod van locale brouwerijen en is goed bereikbaar aan de rand van het winkelcentrum. Als mijn eigen "hofleverancier" mag deze Mitra niet ontbreken in dit overzicht.

 • JustInBeer

  Begin maart 2017 werd de bierwinkel "Just in Beer" in de leukste winkelstraat straat van Groningen geopend. Just in Beer verkoopt niet alleen de nieuwste bieren, maar richt zich bijvoorbeeld ook op de verkoop van brouwpakketten, t-shirts etcetera.

 • Biertopper (Webshop)

  De Biertopper is een online bierwinkel, gevestigd in Hoogkerk, Groningen. Vanwege het feit dat je hier erg veel Groningse bieren kunt bestellen, en dat deze verder nauwelijks online verkrijgbaar zijn, verdient de Biertopper een plekje op deze pagina. Naast Groningse ook bieren van andere Noordelijke brouwerijen!

 • Beerdome (Webshop)

  Beerdome is een webshop die zich heeft specialiseert in goede craft bieren. als jet goed is vind je er geen bieren die je ook in je lokale supermarkt kunt kopen. Beerdome hanteert geen minimale bestelwaarde.