Brouwerij Vrolijcke Joncker in de pers

Natuurlijk krijgt een nieuwe brouwerij aandacht van lokale pers. Het is dan ook te verwachten dat er binnenkort op deze pagina meerdere items over de Vrolijcke Joncker verschijnen. Mocht je iets tegenkomen en het staat nog niet op deze pagina, neem dan svp contact met me op via de email.
Het logo van de publicist verwijst naar de website van desbetreffende krant/magazine. Door op de titel of "lees meer >>" te klikken open je het desbetreffende artikel.

 • Carbidschieten is een feest

  De Krant schrijft over de traditie van het karbisschieten in Zevenhuizen en het eigen bier van de Carbdboys. Dit bier werd voor de 2e keer gebrouwen door de Vrolijcke Joncker.

 • De Vrolijcke Joncker komt thuis

  Een behoorlijk interview in het locale huis aan huis blad over de plannen van de Vrolijcke Joncker zich te vestigen in de voormalige lagere school t Jonkertje in Jonkersvaart.

 • Zevenhuizen onderneemt

  Aandacht voor de presentatie van het eerste Zevenhuister bier gepresenteerd tijdens de jaarlijkse feestweek in Zevenhuizen.

 • Brouwerij trekt in school

  Klein bericht in het Dagblad van het Noorden met betrekking tot de plannen van de Vrolijcke Joncker zich te vestigen in de voormalige lagere school t Jonkertje.

 • Promotiedagen 2018

  Aankondiging in de Krant van de bierproeverij door Jacob van brouwerij de Vrolicke Joncker tijdens de promotiedagen op 6 en 7 november in de Martinihal in Groningen.

 • Westerkwartbier

  Wat zou het bier kunnen zijn van de gemeenten die er straks niet meer zijn? Een artikel in Het Westerkwartier over de nieuwe Westerkwartbieren van de Vrolijcke Joncker.

 • Westerkwartbier gepresenteerd

  Ook in De Streekkrant een (kort) artikel over de presentatie van de serie Westerkwart speciaalbieren op donderdag 7 juni jl op Landgoed Nienoord in Leek.

 • (On)genode gast

  In de rubriek de (on)genode gast in de Krant een verslag van de presentatie van het Westerkwartbier. Online staan nog enkele extra foto's.