Brouwerij De Prael Groningen in de pers

Natuurlijk krijgt een nieuwe brouwerij aandacht van lokale pers. Het is dan ook te verwachten dat er binnenkort op deze pagina meerdere items over de Prael Groningen verschijnen. Mocht je iets tegenkomen en het staat nog niet op deze pagina, neem dan svp contact met me op via de email.
Het logo van de publicist verwijst naar de website van desbetreffende krant/magazine. Door op de titel of "lees meer >>" te klikken open je het desbetreffende artikel.

 • Elke 2000 liter is een werkplek

  In de Riepe, de officiele straatkrant uit Groningen het verhaal van een van de werknemers bij brouwerij de Prael in Groningen.
  Daarnaast is er aandacht voor de rol van de begeleiding bij de Prael door Werkpro Groningen.


 • De Prael voor bier en werk

  In de Groninger Gezinsbode van 19 december 2018 ruimschoots aandacht voor de opening van het horeca gedeelte van brouwerij de Prael in Groningen en de rol van Werkpro met betrekking tot de personeelsleden met een grotere afstand tot de reguliere arbeidsmarkt.

 • Groningen dol op speciaalbier

  In het Dagblad van het Noorden van woensdag 28 november 2018 een opkomst van speciaalbier in Groningen en de nieuwe Groningse vestiging van Brouwerij de Prael uit Amsterdam. Als alles volgens planning verloopt heeft Groningen er halverwege 2019 weer een brouwerij bij..