Harry Pinkster - Bierverzameling

Al meer dan 25 jaar verzamel ik volle bierflessen, drink ik het bier en week ik de etiketten van de flessen om ze te bewaren in een van mijn albums. Op mijn bierverzamelinghomepage een overzicht van mijn verzameling die bestaat uit bijna 7000 verschillende bieretiketten.
More than 25 years I collect full beerbottles, drink the beer and take the labels from the bottles and keep them in one of my albums. There is also an english part of my homepage. Click here to see more >>>

Bier uit de provincie Groningen

Bier in de provincie Groningen kent al een eeuwenlange traditie.
Op mijn site vind je algemene info, etiketten, viltjes en andere verzamel- items van (gesloten) Groningse bierbrouwerijen.


Although this part is only in Dutch it might be interresting to read more about the breweries in my "homestate" Groningen. You'll find the history and lots of collectibles from this mostly closed breweries.

Harry Pinkster Sportfotografie

Sportfotografie vraagt om speciale aandacht.
Natuurlijk zijn er professionele fotografen die er hun beroep van hebben gemaakt om foto's van uw sportwedstrijd te maken. Maar als amateurfotograaf vind ik het leuk iedereen deelgenoot te maken van mijn sportfoto's. Daarom op mijn sportfotografiehomepage een selectie van mijn sportfoto's gemaakt met mijn digitale Canon 7d camera.

Foto's van Groningen

Sinds de opkomst van de digitale camera maak ik af en toe fot's van de stand Groningen. Omdat er veel belangstelling voor is heb ik hier een aparte website van gemaakt met onder andere winterfoto's, foto's van FC Groningen en panoramafoto's.
Some great pictures from my hometown Groningen had to be placed on a special website with my shots from the city of Groningen

Een paar van mijn andere andere homepage's

Lycurgus D3 Jeugdsite Lycurgus Weer in Groningen